Start het nieuwe jaar in gebed en vasten. Doe met ons mee tijdens deze 30 dagen van bidden en vasten.

Waarom?

Om te naderen tot onze Vader. Om ons spiritueel gehoor scherper af te stellen op de stem van God. Om de vereisten van het vlees deels te negeren en onze tijd die we spenderen in gebed te zien toenemen. Om een nieuwe intensiteit te vinden om het schrift te bestuderen en Hem beter te leren kennen. Om onze eerste vruchten van het jaar te geven aan de Heer.

Het doel van een vast is niet om gewicht te verliezen (diëten) maar om dichter bij de Heer te komen door onze focus te verleggen. Iedereen kan vasten, maar niet iedereen kan op voedsel vasten (bv. diabeticus, andere medische redenen,…). Door onze ogen van de wereld te nemen, kunnen we ze richten op Gods koninkrijk.

Vasten doen we niet zodat God kan doen wat we willen. Vasten verandert ons, niet God. Het moet gebeuren in een geest van nederigheid en met een vreugdevolle attitude.

Elke week van de maand januari hebben we een andere vast. Van vasten van media en entertainment tot een Daniels vast.

Elke dag leggen we ook de focus op een gebedspunt (deze verschijnen op onze Facebookpagina).

 

Als je meer wil weten, contacteer ons.